Hvem er pokerspillerne?

Med den endeløse omtale af poker, er det svært at tænke på, hvem der spiller hvad. Men hvis du stopper op og tænker over det, vil du finde to nøjagtige ligner hinanden. Der er de seriøse spillere, og der er de rekreative spillere.

Der er pokerspillere, der vil sidde gennem tre turneringer i en weekend. Så er der multi-table kvalifikationskampe og turneringer, der finder sted en gang om ugen. Der er også de særlige begivenheder arrangeret af online pokerrum såsom Sunday Million og themonthly nyhedsbrev.

Alle ved, at Texas Hold’em er nr. 1, der spilles af pengevindende professionelle. Men der er mange andre former for poker spillet af folk lige er startet ud. Der er Omaha spillere, heads-up kampe som skak, tegne poker og stud poker.

Det er en kendsgerning, at de fleste mennesker, der spiller online poker er rekreative spillere, mens de professionelle turneringsspillere er i den høje indsats eller super high stake turneringer. Så hvad big deal om pokerspillere er, hvor de spiller.

For næsten ti år nu, no. 1 sport på tværs af Amerika er Triple Crown Downs, især Barbaro. New Orleans er ved at ændre sin Triple Crown Breeders ‘Cup Downs til Triple Crown Racetrack. Sidste år, startede med 79 heste, og i foråret 1909, er startlisten 150.

Det er muligt at få et glimt af, hvad fremtiden holder i Triple Crown Races, hvis du går til Las Vegas, Reno, Atlantic, Jake-unambuced, Capacity, Santa Anita eller nogle af de andre spor med Triple Crown Races hvert år i marts.

Du kan se heste, der normalt ikke ville blive parret op i samme løb.

Det er muligt, at vi rent faktisk kan se den første besøgende South Carolina Derby mestre i Triple Crown siden Eddie Delahoussaye i 1999.

Næsten hver Thoroughbred har en afskedsgave fra sine løbsdirektører. Husk, at Flamingo var den første til at bryde hastigheden og sidste til at se strækningen. Hastighed er stadig det væsentlige, men de ældre fuldblodsheste er begyndt at vinde i længere afstande, også.

Folk kender ikke økonomien i racing meget godt. Det er helt sikkert rigtigt, at mere end nogensinde kvaliteten af de områder, der kommer til at lide på grund af den økonomiske afmatning, men det er svært at overbevise de investerende offentligheden, at intet vil ændre sig.

Der er heste, der hopper ind i den økonomiske prognose på udkig efter højere betting værdier. Måske Winnipeego, med sin kombination af udholdenhed og hastighed, kan forventes at være først i et stykke tid på Belmont i maj.

Syv-årige kan forventes at give theirstepping evne en ekstra fordel i forhold til nybegyndere heste i løbet af de første seks uger af en ny racing sæson. Men måske har den førsteårige Sensationalhorses jockey Stewart Elliott ret. Måske denne hingst, udskældte tidligere for hans forfærdelige rekord i den spredende berømmelse-middelmådige karriere Santana, virkelig vil begynde at bryde ud af hans shell og vise nogleMid-Hop dyderJuly 19th.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *