Boliglån

De fleste hjem lånekapital er amortiseret i 30 år. Dette omfatter hovedstolen og lånets længde. Et hjem ansvarlig lånekapital vil have en højere månedlig omkostning end et kreditkort, men du betaler mindre i rente hver måned.

Selvom renten på Home Equity Line of Credits er variabel, er det beløb, du betaler hver måned, indstillet. Selv om alle aspekter af lånet er identiske, din rente på et hjem egenkapital kredit vil sandsynligvis være højere end for et hjem Ansvarlig lånekapital. Din månedlige betaling vil dog stadig være lavere.

Højere tilbagebetaling vilkår resultere i et fald i forskellen mellem hjem lånekapital versus kreditlinjer. Det betyder, at hvis du ønsker at tilbagebetale dit lån inden for 5 år, vil du betale mindre renter. Renten beregnes p.a. og er højere, hvis lånet udbetales i begyndelsen.

Mange mennesker har en eller begge af disse typer lån aktive. Det er en god ide, før du går ind i denne situation, at reparere din kredit.

BankDirect.com rapporterer, at 38% af boliglån låntagere har kredit score på 620 eller mere, og at 70% af dem opnået et realkreditlån inden for seks måneder fra deres college eksamen. Omkring 30% opnåede deres pant certificering inden for seks måneder. BankDirect.com siger, at denne gennemsnitlige balance kun steg en smule i løbet af de fire foregående kvartaler. Den seneste er fjerde kvartal i 2006. Dette kan til dels skyldes de stigende boligpriser og den yngre befolkning køber boliger på mere- Horizon kreditlinjer. Pletfri kredit og lave hjem værdier kan gøre boligejerskab mere økonomisk levedygtig.

Ifølge 2004 Industry Collections Market Research Report of Council of Mortgage Långivere (2004), lidt over halvdelen af alle boligejere, der tog et lån til deres hjem er stadig gør deres månedlige betalinger fem år senere. Mange mennesker med en lavere kredit score, eller som havde deres kredit score forbedre efter at have taget ud boliglånet vil ansøge om et andet realkreditlån for at opretholde deres månedlige betalinger.

Et konventionelt lån forventes ikke at have en gunstig rente. En procentsats, både i begyndelsen og slutningen af lånet. I stedet gætter de renten og finder ofte konventionelle renter bedre end dem, der er tilgængelige for boliglån. Derudover har mange homebuyers ikke råd til at betale alle lukkeomkostninger og er tvunget til at opnå et mindre lån.

Point kaldes også oprindelsesgebyrer. Disse gebyrer opkræves af den person, enhed eller organisation, der låner dig penge. Gebyrerne kan variere meget i størrelse. Baseret på långiverens risiko, gebyrer kan variere fra 1% op til 3% af lånebeløbet. Disse gebyrer kan også finansieres eller betales af provenuet. Når du tilføjer det hele op og finde ud af tilbagebetaling tid, kan det blive meget dyrt.

Begrænser eller Infancy Dimensionsates er to andre typer af gebyrer, der kan indgå i et boliglån. Disse gebyrer kan føjes til et lån af långiver og kan forhindre långiverens udlån af yderligere midler. Efter lånegodkendelsen kan gebyrerne finansieres eller udbetales. Der kan være et gebyr på 8%, et gebyr på 1,1% eller et gebyr på 2,5%.

Nogle lån er komplekse og kan kræve flere gebyrer. Andre kan kun have ét gebyr. Du skal muligvis betale et gebyr for lån originering eller udbetaling. Eller du kan få brug for at omstrukturere lånet. Mange boliglån vil omfatte nogle eller alle af disse gebyrer.

Der er ingen lån uden gebyr eller gebyr i verden. Det er dog muligt at shoppe for et lån uden gebyrer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *