Boliglån

Hjem Ansvarlig Låneydelser

Home lånekapital er en af de mest fleksible typer af lån til rådighed, og som regel ikke har nogen lukkeomkostninger. Vælg mellem et fastforrentet lån på 10 år eller en justerbar rente (lyr ændring satser), der er bundet til satser på den primære rente, (i modsætning til variable satser); de fleste eksperter anbefaler mod en justerbar rente, og foreslår et fastforrentet lån til dem med en stabil finansiel situation. Sørg for, at dine lukkeomkostninger er inkluderet i den citerede lånerente for at få den mest gunstige aftale.

Home lånekapital giver dig også mulighed for at afskrive renten på lånet som et skattefradrag ved udgangen af året på din skat. Med nogle lukkeomkostninger kan du afskrive op til $ 3.000 i lukkeomkostninger i dit specificerede fradrag. Du kan fratrække renter, der allerede er betalt, plus alle de renter, der krediteres din udestående lånesaldo. Du kan ikke afskrive renter, du betaler til et kreditkort eller en anden form for lån, men du kan fratrække en del, som du har betalt på et lån rentefradrag på din skat.

Mortgage Rente skattelettelser-Home lånekapital er ofte berettiget til en føderal skattelettelse, fordi straks på realkreditlån renter, er renten fradragsberettiget fra skattepligtig indkomst. Penge er ikke skattepligtige, før de er underlagt skat, som kan opstå efter lånet er udbetalt.

Rente vs. skattefradrag

Et hjem ansvarlig lånekapital er ikke en perfekt investering. Det kan resultere i højere månedlige betalinger og en højere rente, hvis den maksimale amortiserede rente bruges. For at bruge de skattemæssige fordele på dit hjem lånekapital, strenge regler skal være opfyldt. Uregelmæssig indtjening, store lægeudgifter eller anden form for uforudsigelig begivenhed kan resultere i, at regeringen tilbagebetales. Efter X antal år, hvis du forbliver i økonomisk nød, kan du blive bedt om at sælge hjemmet; inden for et bestemt tidsrum.

Liste over lav rente Home Lånekapital

A. Styrtløbsbånd

B. 5/1 Justerbar sats

C. 5/1 Fast sats

D. 10/1 Home egenkapital kreditlinjer

E. lukket ende hjem ansvarlig lånekapital

F. Lukket slutkreditlinje

Hjem egenkapital linjer af Credit

Plan, der giver mulighed for iværksætterfinansiering

Home Equity Lån både foretage og tage månedlige betalinger. Home Equity Lån tilbyder også fleksibilitet og omsættelige funktioner til at gøre det til et unikt og fleksibelt lån. Home Lånekapital er også et godt valg for låntagere med mindre end perfekt kredit. Hver eneste måned, boligejere, har også penge, de kan bruge som et kreditkort betaling. Med alle de ovennævnte fordele, vil Home Equity Lån vise sig at være en af de mest unikke og fleksible kreditter til rådighed for boligejere og ansøgere med god eller fair kredit.

Realkreditinstitutter

Mange realkreditinstitutter er tilfredse med at give dig hjem lånekapital, når du har en kvalificerende udbetaling på 20 procent, eller finde en god kreditværdighed. Spørg din pant långiver for mere information om renter, lån vilkår og point, og eventuelle flytteomkostninger.

Kun rentebetaling

Kun rentebetaling kan hjælpe med at flytte din betaling lidt lavere i starten, når du har et lavere depositum. Kun rentebetalinger har også en tidsbegrænsning på mellem 5 og 15 år.

Sådan ansøger du

Skift til onlinetilstand

Ansøgning online for et hjem ansvarlig lånekapital er forholdsvis let. Udfyld en ansøgning på långiverens hjemmeside, og få din kredit kontrolleret og referencer kontrolleres. Långivere på webstedet ønsker låntagere at vide, at de gør deres baggrundstjek med omhu for at sikre låntagere er af god karakter. Bed om to nylige paystubs for at kontrollere beskæftigelsen og den aktuelle kredithistorik. De fleste forhandlere vil få dig til at udfylde en nødvendig ansøgning for at være rådgivning eller i en semi-videnskabelig interview.

Andre komplicerende faktorer ville være at kontrollere beskæftigelse og alder, og kontrol af månedlige regninger og forbrugsvaner. Ved at være forberedt og parat til at besvare spørgsmål, skal du være okay, selvom din kredit er forfærdelig. Disse Bring Mine børn i skole dage er forbi! Når du lukker på et hjem, eller flytte, ofte overveje at ændre betalinger for det første år til renter alene.

Bekvemmelighed og fleksibilitet

En af fordelene ved et hjem egenkapital linje i modsætning til et hjem ansvarlig lånekapital er, at det ikke tager en lang ansøgningsproces for at lukke handlen på grund af sin lave dokumentation og verifikation foranstaltninger. Hvis du har travlt med et andet realkreditlån, kan det dog tage bogstaveligt talt flere uger at lukke og kunne pådrage sig et ekstra gebyr for nervepirrende timer. Før du vælger et hjem egenkapital kreditlinje eller andet realkreditlån produkt, finde ud af alle de vilkår og betingelser, der tilbydes, og hvilke gebyrer der er involveret. Brug et realkreditlån mægler, der vil sammenligne de funktioner mod din personlige situation og anbefale det bedste produkt. <

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.