Whynaroon Singles ferie

Malaysias fantastiske østat Malaysia er et ideelt rejsemål for solo rejsende og singler. Malaysia har meget at tilbyde singler, og derfor er det et godt sted at besøge.

Malaysia er ikke kun en destination for strand vacationers. Når du har brugt nok tid på øerne, vil du være i stand til at føle mangfoldigheden af malaysiske kulturer. Malaysias unikke kultur vil være let at forstå. Malaysisk køkken er ofte et mesterværk.

Du kan starte din kulinariske rejse med rij kurser, en skrællet rabarber salat, der er salt og sødet med salt. Du kan også prøve congee, som er små risnudler, der serveres varme. Malaysiere bør ikke forlade uden at prøve en malaysisk røre yngel (braiseret kylling parabol) i en varm gryde. Det er stolt over at være et multikulturelt land, og madopskrifterne afspejler dette.

Malaysiske køkken er ved at få international opmærksomhed og fortjener din opmærksomhed. Her er nogle enkle madanbefalinger.

1. Ton Sai (Grillet svinekød)

Hvad gør denne singaporeanske mad så speciel? Den er lavet med en unik blanding af krydderier og kokosmælk. Svinekødet er mørt, og fedtindholdet i deres kød stiger. Svarende til torchlries men med mindre fedt, er det også meget ens.

2. Satay (Sc Oksekød).

Der er tre typer satay. Singaporeans er bekendt med Ottakan (en bøf lavet ved hjælp af grillet kød af kylling, and eller okse), Bogori (lavet af rejer), eller Lohit (“flyvninger af mørbrad”) Turister foretrækker begynderens version af Satay. Anchita tilføjer lidt ghee ost fortykningsmiddel og smør. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvilken slags satay der serveres, uanset hvor du bor.

3. Jolai (citrongræs).

Citrongræs gør Jolai til en forfriskende tipple. Jolai’s vigtigste funktion er brugen af alderen tamarinds. De er jorden, lavet til bolde med jordnødder og derefter serveret i balloner. Du skal se Mount Agung vulkaner for en betagende udsigt.

4. Kueh lapis (en fyrig dessert).

Top tip: Sørg for at prøve kueh lapis, når du rejser i Singapore. De lækre godbidder er et eventyr og værd at de 80 Yuan noter til 30 stykker.

5. Satay Rice Drinks (Satay Te).

Hvis det er godt nok til Gud, må det være godt nok for mig. Når tempoet stiger, fyldes kedlen i restaurantens øverste tårn hurtigt med dampende bouillon. Så skålen er fyldt med en stor skefuld åh min godhed! Du kan ikke købe min te billigt.

6. Chaayash Sabal (Gadewadi skabt af en indianersignaporean og hans hellighed dronningen)

Dette indiske tempel ligger i forstæderne Singapore. Det er en stor stue med Buddha-figurer hængende fra loftet og væggene. Desværre er maden ikke stor. Haji Ali ligger blot et par gader derfra. Det er meget efterspurgt. Det er værd at besøge Muddawitta landsbyerne.

7. Singapore Krokodille Farm (Mannington)

For en uge siden, var jeg i stand til at besøge gården på Mackington gårde, Singapore 6 slag. Det var utroligt. Gården er forpligtet til dyrebeskyttelse og har et fristed. Læs mere om avl og håndtering af husdyr. Du kan lugte de mange aromaer og atmosfærer af dyrene, når du går gennem græsarealerne i flere niveauer. Forestil dig kongen af Thailand gøre offentlige erklæringer via chat og teater.

8. Pasir Rishment (Hill station).

Det er Singapores mest hellige bakkestation. Det er et syn at se, 8 km høj. Du bør overveje at klatre til toppen af bakken, hvis dit budget tillader det. Bakketopstationen giver dig en fantastisk udsigt over søen.

9. Jurong Fuglepark

Dette er stedet at være, hvis du er interesseret i at se store fugle. Hele weekenden er der en masse aktivitet. Få dit billede taget med en ven, der er godt fjeret og etablere deres tilstedeværelse.

10.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *